Termoenergetski sektor

termoenergetika_0Vrši usluge održavanja termoenergetskih postrojenja, podstanica i kotlovskih postrojenja, obavljajući:
 
Mehaničko čišćenje i hemijsko pranje termoenergetskih postrojenja i podstanica
Mehaničko čišćenje i hemijsko pranje kotlova u termoelektranama i toplanama
Odžavanje i remont kotlovskih postrojenja
Čišćenje cevi, izmenjivača toplote i kondenzatora
 
KOMUNALNO PREDUZEĆE „DIMNIČAR“ AD BEOGRAD – POUZDAN PARTNER
 
postrojenjaKomunalno preduzeće „DIMNIČAR“ AD Beograd je osnovano 1948. godine, kao prva firma koja se osim dimničarskim uslugama počela baviti i hemijskim pranjem vodene strane kotlova.
Od svog početka kada je bilo malo preduzeće, „DIMNIČAR“ Beograd je danas, firma sa više od 100 zaposlenih koja pruža široku paletu usluga u dimničarstvu i održavanju i čišćenju termoenergetskih postrojenja i sistema u procesnoj industriji. Kao specijalizovana organizacija za pružanje ovakvih vrsta usluga, „DIMNIČAR“ AD Beograd je najveća firma u Srbiji i jedna od najvećih u Evropi.Za proteklih više od pola veka smo pokazali i dokazali da, uz savremenu organizaciju i tehnologiju, možemo pružiti korisnicima kvalitetnu i stručnu uslugu, protivpožarnu zaštitu, čistiju životnu sredinu, uz postizanje energetske efikasnosti.
 

KVALITET USLUGA

 
termoenergetika_8Mi smatramo vrhunski kvalitet i efikasnost kao trajni zadatak i cilj u isto vreme. Dokumentovani procesi, sistem upravljanja kvalitetom, kao i striktno usklađivanje aktivnosti sa aktuelnim ISO-standardom, stvara visok stepen sistematičnosti u svim procedurama firme. Komunalno preduzeće DIMNIČAR AD Beograd poseduje sertifikate za:
 
 
 
 

  • sistem menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001
  • sistem upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001
  • sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu SRPS OHSAS 18001
  • sistem menadžmenta energijom SRPS EN ISO 50001

 
 

Comments are closed.