O nama

KOMUNALNO PREDUZEĆE „DIMNIČAR“ AD BEOGRAD – POUZDAN PARTNER

 

Komunalno preduzeće „DIMNIČAR“ osnovano je 1948. osnovano 1948godine u Beogradu. Od svog početka kada je bilo malo preduzeće, „DIMNIČAR“ Beograd je postao vodeća organizacija za pružanje dimničarskih usluga u Srbiji i jedna od najvećih u Evropi koja danas broji preko 100 zaposlenih.Komunalno preduzeće „DIMNIČAR“ AD Beograd je za proteklih više od pola veka pokazalo i dokazalo da, uz savremenu tehnologiju i organizaciju može da pruži korisnicima kvalitetnu i stručnu uslugu, protivpožarnu zaštitu, čistiju životnu sredinu i uštedu energije. Preko 64 godine firma je posvećena bezbednosti, sigurnosti i komforu svojih korisnika.
Ljudi
Veoma jednostavno, organizacija – to su njeni ljudi. U firmi „DIMNIČAR“ posvećeni smo tome da svojim ljudima pružimo što više mogućnosti kako bi mogli da dostignu svoj potpuni  potencijal.
Promena
U ekonomiji brzog tempa, promena je konstantna, a prilagođavanje je od ključnog značaja za opstanak firme. Kao što već činimo poslednjih decenija, svoj pogled upiremo ka budućnosti, predviđajući potrebe i potražnju tržišta kako bismo usmerili firmu ka dugoročnom uspehu.
Integritet
Etika rada predstavlja temelj našeg poslovanja. Sve što radimo vođeno je moralnim kompasom koji obezbeđuje poštenje i potpunu transparentnost. pocetna_7
MISIJA I VIZIJA

Vizija:
pocetna_8Komunalno preduzeće „DIMNIČAR“ AD ima viziju da stvori sigurniji i zdraviji svakodnevni život ljudi, što omogućujemo širokom paletom kvalitetnih usluga koje pružamo.Naša vizija: Korisnik za ceo život. Zaslužiti poverenje i lojalnost korisnika kroz pouzdanost, kvalitet i fleksibilnost u pružanju naših usluga kao lidera u toj oblasti.Sve što radimo u firmi „DIMNIČAR“ Beograd vođeno je nepokolebljivom posvećenošću kreiranju najboljih usluga na tržištu.
Misija:
Planiranje počinje našom misijom koja je trajna. Putem pouzdanih usluga, odgovornog pristupa poslovanju, ispunjavajući očekivanja naših akcionara i uz saradnju sa našim partnerima i klijentima, pružiti vrhunski servis korisnicima uz punu posvećenost zadovoljstvu klijenta.

 

POLITIKA KVALITETA
Mi smo posvećeni povećanu kvaliteta naših usluga. Svakodnevno promovišemo naviku dobrog kvaliteta u svemu što radimo. Za nas kvalitet nije jednokratna akcija, već kontinualni način rada i poslovanja.Mi smatramo vrhunski kvalitet i efikasnost kao trajni zadatak i cilj u isto vreme. Dokumentovani procesi, sistem upravljanja kvalitetom, kao i striktno usklađivanje aktivnosti sa aktuelnim ISO-standardom stvara visok stepen sistematičnosti u svim procedurama firme.  “Izvrsnost se postiže vežbom i navikom. Mi se ne ponašamo ispravno zbog toga što imamo neku vrlinu ili izvrsnost, već pre imamo to jer smo ispravno delovali.  Mi smo ono što ponavljano činimo. Samim tim izvrsnost nije čin, već navika.” Aristotel

 

pocetna_6

Comments are closed.