Komunalno preduzeće Dimničar proslavilo je svoj 65. rođendan 13.12.2013. godine

rodjendan_1Sadašnje vreme u savremenom društvu označava jedan jedini pojam – informaciju. Prava informacija ima smisao ako je proverena, to zahteva poznavanje prošlosti. Prošlost „Dimničara“ je vrlo interesantna ako se posmatra na ovakav način: „Dimničar“ je osnovan 1948. godine u Federativnoj Narodnoj Republici Jugoslaviji koja je 1963. godine promenila ime u Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju, da bi  1992. godine postala Savezna Republika Jugoslavija, mada se i to promenilo 2003. godine pa je nastala Državna zajednica Srbija i Crna Gora i konačno 2006. godine, do danas Komunalno preduzeće “Dimničar” Beograd funkcioniše u Republici Srbiji.

Od svog početka kada je bilo malo preduzeće “Dimničar” Beograd je postao vodeća organizacija za pružanje dimničarskih usluga u Srbiji i jedna od najvećih u Evropi koja danas broji preko 100 zaposlenih.

Kroz vrlo dinamičnu istoriju, poteškoće, uspone i razvoj, Beogradski odžačari su ove 2013. godine napunili punih 65. godina. Komunalno preuzeće “Dimničar” Beograd je tokom dugogodišnje tradicije pokazalo i dokazalo da može da pruži svim korisnicima kvalitetnu i stručnu uslugu, doprinoseći zdravlju ljudi, zaštiti od požara, čistijoj životnoj sredini i energetskoj efikasnosti.

Malu proslavu velikog jubileja obeležili smo 13.12.2013. godine u Ateljeu 212 kada je „Dimničar“ svojim gostima poklonio jedno posebno veče.

Istorija je pokazala dovoljno, opstali smo u teškim vremenima, napredujemo  i pratimo našu devizu

 UVEK NA VRHU!

rodjendan_2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.